Skriv bättre insändare

Vill du bli bättre på att skriva insändare?
Jag ger några goda råd på:

lördag, december 14, 2013

Ny tidtabell - nya möjligheter för Fjärdhundra

Uppdaterad 2013-12-14 14:50
Med nya tidtabeller uppstår också nya möjligheter. Detta gäller från den 15 december inte minst Fjärdhundra. Jag har roat mig med att kolla i Resrobot hur det ser ut fram till sommaren. Genom att bland annat skapa några anslutningar till Upptåget i Heby, får Fjärdhundra ett rätt bra utbud av resemöjligheter till inte alltför avskräckande restider. Kortaste restiden till Uppsala blir en timme och tre minuter.


Resmöjligheter Fjärdhundra-Uppsala.
På väg hem från Uppsala går det till och med ännu snabbare vid vissa tider. Den snabbaste förbindelsen från Uppsala 15:43 går på under timmen.

Resmöjligheter Uppsala-Fjärdhundra

Resmöjligheterna till Stockholm finns också, men väntetiden i Enköping är lite för lång för att det ska vara riktigt attraktivt som daglig pendling. (Läs dock kommentaren från pendlare nedan)  Till Västerås tar det runt en timme, i några fall ned under 50 minuter om man byter till tåg i Enköping.

1 kommentar:

Pendlare sa...

Förbindelserna från Fjärdhundra till Stockholm för pendlare blir mycket bättre än Resrobot visar eftersom Resrobot verkar kräva en minsta omstigningstid på 10 minuter från buss till tåg i Enköping för att visa förbindelsen. Morgonbussarna i den nya tidtabellen ankommer till Enköpings Station 5 minuter innan tågen mot Stockholm avgår.