Skriv bättre insändare

Vill du bli bättre på att skriva insändare?
Jag ger några goda råd på:

måndag, februari 12, 2018

Centerpartiets kandidater - se hela listan!

En stark regionlista: Framifrån från vänster: Sven-Erik Svensson,
Johan Örjes, Kerstin Troedsson, Lisbeth Bolin, Ulla Sjödin, Monika
Hallgren, Ingegerd Andersson, Jane Engelmark, Eva-Lena Hellmark
och Anders Uggla.Idag har medlemmarna i Centerpartiet i Håbo och Enköping fastställt regionlistan, eller formellt landstingslistan, för södra landstingsvalkretsen. Jag är mycket glad och hedrad över att få stå överst på den listan också inför höstens val.

Jag får också ett härligt och kompeten gäng med mig. På andra plats på listan står Kerstin Troedsson med gedigna erfarnheter från vården och med kunskaper som verkligen kommer att vara en tillgång för regiongruppen. På tredjeplats Sven-Erik Svensson som inte bara är "aktiv senior" utan har ett starkt engagemang både kring folkbildning och koopartiv företagande. På fjärde plats står Eva-Lena Hellmark med ett starkt engagemang för barn och unga, och inte minst deras psykiska hälsa.*

Vi blir ett starkt lag, vilket är särskilt roligt när vi går in i en valrörelse där Centerpartiet verkligen lyfter och prioriterar vårdfrågorna. 

Listan i sin helhet ser ut så här:
1. Johan Örjes
2. Kerstin Troedsson
3. Sven-Erik Svensson
4. Eva-Lena Hellmark
5. Jane Engelmark
6. Anders Uggla
7. Monika Hallgren
8. Nihad Hodzic
9. Ulla Sjödin
10. Margareta Gustavsson
11. Lisbeth Bolin
12. Ingegerd Andersson

Tillsammans med listorna i mellarsta valkretsen, som toppas av Örjan Berglund och Miriam Eriksson, och den i norra landstingsvalkretsen som toppas av Annika Krispinsson och Sara Sjödal, har vi en mycket stark laguppställning. 

Inga kommentarer: