Skriv bättre insändare

Vill du bli bättre på att skriva insändare?
Jag ger några goda råd på:

söndag, april 03, 2011

Andreas bra på distriktstsämmanCenterpartiet i Uppsala län har haft distriktsstämma i Bålsta och jag är åter ledamot av Centerpartiets distriktsstyrelse. Jag satt ju med från slutet av 1980-talet och dela av 1990-talet. Det ska bli roligt att få hjälpa till att bygga Centerpartiets starkt i länet. Jag fick naturligtvis en hel del frågor om landstingspolitik i samband med redovisningen av landstingsgruppens arbete. Kollektivtrafiken, patientmaten och regionfrågan var, som vanligt i Centersammanhang, frågor som kom upp.

Debatten på stämman handlade tyvärr alltför mycket om stadgefrågor. Den stora behållningen var, förutom god mat och mycket trevligt inslag från musikskolan, miljöminister Andreas Carlgren. Självklart talade han mycket om miljö, men den bästa delen av hans anförande handlade om hur vi bygger Sverige tillsammans och att vi ska älska vårt land och att det är något annat än nationalism. Ett starkt inlägg för Centerpartiets hållning. Andreas kom för övrigt direkt från Sveriges radios lördagsintervju (lyssna nedan).

Solveig Zander omvaldes som distriktsordförande. Hennes redovisning av stämman kan man läsa här: Distriktsstämma i Bålsta

Inga kommentarer: