Skriv bättre insändare

Vill du bli bättre på att skriva insändare?
Jag ger några goda råd på:

måndag, november 07, 2011

Annie Lööf i inspirerar i EnköpingCenterpartiets partiledare Annie Lööf inledde sin Framtidsresa med att besöka Enköping. På dagen träffade hon bland annat en del företagare och på kvällen var det medlemsmöte för centerpartisterna. På möte betonade Annie Lööf vikten av att resa och träffa människor runt om i landet, inte minst för att det ger henne energi och inspiration i uppdraget som näringsminister och partiledare. I Enköping träffade hon bland annat Robinsonskolan. Från mötet med Enköpings företagare hade hon fyra sidor med förslag nedtecknade.


Hon talade också om det viktiga i att ta ansvar. "Tar man ansvar i dag innebär det möjligheter i morgon", påpekade hon och lyfte fram Centerpartiets tradition att ta ansvar också i svåra tider och att hela tiden vara med och åstadkomma något istället för att stå vid sidan och titta på.

Annie Lööf talade också om ett samhälle där alla har möjlighet att förverkliga sina drömmar, men att det ibland finns till exempel geografiska hinder i vägen. Hon poängterade också på ett bra sätt fram att vi behöver göra mer för de mest utsatta i samhället - bland annat hemlösa och ungdomar med psykisk ohälsa - och lyfte då också fram det arbete som Solveig Zander har gjort och gör (se klipp).
Läs mer i Ena-Håbo, Radio Uppland .

Inga kommentarer: